HELFIGUR - Johanna Edlund Lewell

OM HELFIGUR

 

Johanna Edlund Lewell heter jag och jag bor 1,2 mil utanför Norrtälje i Roslagen.

 

Jag är utbildad idrottslärare, diplomerad coach via Akademi Coachstjärnan, licensierad kostrådgivare via Paulúns samt licensierad personlig tränare via Sports Club Education.

 

Jag har valt att starta upp Helfigur för att ägna min tid åt att hjälpa och stötta andra människor i det som jag älskar mest - att träna och att hitta en balans mellan träning, mat och vardag.

 

Jag har två barn och är gravid med mitt tredje. För mig är det oerhört viktigt att få vardagen att rulla och samtidigt ha tid och ork till att ta hand om mig själv. Träning och bra kost ger mig den energin jag behöver för att må bra.

 

Att träffa olika typer av människor är berikande för mig som person då jag anser att vi lär av andra och att för att jag ska kunna utvecklas krävs det möten på olika plan och med olika människor.

 

Som din personliga tränare, kostrådgivare eller mammamage-tränare kommer jag att vara engagerad, kreativ, pålitlig, tydlig och noggrann. Jag arbetar utifrån dig och dina mål och anser att det är viktigt att jag kan berätta för dig både vad vi gör och varför vi gör det. Varje steg ska föra dig närmare ditt mål.

 

Copyright © HELFIGUR 2016